Vieläkin vain sataa, jopa Tukholmassa tulee lunta ja täällä vain sataa vettä! Joku jo sanoi, että tänään saattaisi lunta tulla mutta ei näy.

Viikonloppu ollut touhua täynnä. Eilen kävimme Tampereen kädentaitomessuilla koko perheen ja anopin voimin. Leevi jaksoi ihmeen hyvin olla mukana eikä kiukuitellutkaan vaikka olin siihen henkisesti jo varautunutkin. Anoppi ehkä kiukutteli senkin edestä :D

Helmiä en sieltä sitten mitään ostanut, kun ärsytti suunnattomasti siellä se kamala tungos. Ihmisiä parveili aivan älyttömästi juuri helmilaarien ympärillä joten sinne ei päässyt. aivan ihania käsitöitä tuli kyllä ihasteltua ja Leevikin rakastui joihinkin lavasteisiin, varsinkin se metallinen käsi oli hieno. Siitä riitti juttua vielä kotonakin :D Muutamia askartelu jutuja tuli hankittua, mutta ei kyllä mitään suuren suurta. Silti olen sitä mieltä, että reissu kannatti ja ehdottomasti ensikin vuonna suuntaan sinne.

Nyt alkaakin sitten jännitys siitä suureneeko perheemme kenties lähiaikoina pienellä tytön tylleröllä vai ei. Huomenna saamme varmaankin lisätietoja tästä asiasta.

Sitten on vielä suunniteltava nää minun ja ystäväni 30-vuotisjuhlat.. hommaa siis riittää!