Ulkona on jo niin kylmä, että ulkoillessa täytyy kädessä jo olla hanskat. Aivan kamalaa, tämä kylmyys saa minut tietenkin vielä kovemman matkakuumeen kouriin.. Veronpalautuksia on aika lailla tulossa, mutta niiden käyttäminen johonkin "järkevään" kuten laskuihin on aivan mahdoton ajatus. Siksi olenikin sitä mieltä, että ne käytetään meidän virkistämiseen jossakin lämpöisessä. Siitä pääsemmekin seuraavaan ongelmaan! Missä on tarpeeksi lämmintä tammi-helmikuussa? Lentomatkakin saisi olla huomattavasti lyhyempi kuin thaimaaseen.. Vaikeeta vaikeeta, Leevin kanssa vaan ei houkuta istua koneessa 12h ei sitten millään, kun itsestäkin se on jo ahdistavaa niin saatiko sitten Leevistä ja Leevin kanssa.

LÄhdimme Leevin kanssa yhtenä päivänä keräämään puolukkaa, no niitä ei löytynyt kuin ihan muutama hassu. Sieniä löydettiinkin sitten paljon tässä ensimmäinen pikkukorillinen jonka toimme kotiin. Nyt täytyy tunnustaa, että tein salaattia ihan liikaa ja suurin osa meni pilalle :( Olisi suosiolla pitänyt vain suolata sienistä suurin osa joulua varten.

1913218.jpg

Karvarouskuja oli tuossa meidän etupihan rytikössä aivan älyttömästi. Anoppikin keräsi sieltä itselleen ison muovipussillisen, niin kuin Kaitsun velikin. Suppilotkin ovat alkaneet nousta ainakin tuohon meidän takametsään, sinne niitä nyt ei aivan älyttömästi tule, mutta sen verran kuitenkin, että muutama kastike saadaan :D Meidän varma sienipaikkamme kaadettiin tänä syksynä. Eilen kävimme Leevin kanssa siellä taiteilemassa liikkuminen ei ollut ollenkaan helppoa siinä rytäkössä. Sitkeästi herra kuitenkin rämpi siellä yli tunnin yli ja ali puiden runkojen. Ja illalla oli vielä liikkari.

Tänään ajattelin, että menisimme tuonne vähän matkan päähän katsomaan josko sieltä nyt löytyisi puolukoita edes yhteen vispipuuroon. Suurella todennäköisyydellä niitä ei sielläkään ole enään jäljellä. Joka puolelta meidän ympäriltä kaadetaan metsää ja paikat on ihan järkyttävän näkösiä! Onneksi nyt eivät voi sentään meidän maille tulla kaatamaan!

Muutamia korujakin olen saant, tehtyä minun teipattu kamerani ei vain ota hyviä kuvia, salamalla ne ylivalottuu ja ilman salamaa ovat kuvat aivan pimeitä, mutta koittakaa kestää. (veronpalautuksilla saisi kunnon kamerankin)

Tässä on helmiäishelmiä ja kupariosia. Huomaan että olen taas löytänyt kuparin se on minusta niinl ämpimän väristä!

1913233.jpg

Tässä korussa ametistihelmiä ja hopeaa kuvassa ei vain näy korun hieno liila väri :(

1913237.jpg

Nämä nyt ei varsinaisesti kuulu näihin itse tekemiin koruihin, kun olen vain ripustanut riipukset nahkanauhaan... Mutta ne on minusta niin hienon näköisiä ja olenhan se ollut minä joka olen varta vasten tilannut riipukset ja TODELLAKIN ripustanut ne tuohon nauhaan :D

1913238.jpg

1913243.jpg

Mielestäni olen kyllä tehnyt jotain muitakin koruja, mutta en vaan saa päähäni, että mitä..