Tämä päivä töissä oli oikeastaan ihan siedettävä, johtuikohan siitä, että pääsin suht ajoissa kotiin jo ennen klo.15.00.

Kotona sain vihdoin tehtyä valmiiksi siskoni hääkutsukortit! Jotenkin viimeisten 20.nen tekko oli vain niin vastenmielistä! Onneksi urakka on ohi ja kortitkin jo postissa! Kai se oli senkin takia niin rasittavaa, kun aikaa oli niin vähän ja, kun en ollut päässyt kortteja kunnolla suunnittelemaan. Tämän takia niistä ei tietenkään tullut ollenkaan niin hienoja, kuin olisin halunnut, mutta sama se nyt ne on tehty :)

156116.jpg

Halusivat välttämättä kuvansa korttiin joten olihan se mahdoton tehtävä saada niistä kauniita ; )

Kortti urakan jälkeen kello olikin jo niin paljon, että minun olikin jo aika hakea kummityttö ja lähteä uimahallille. Olimme sopineet työkaverini kanssa, että hän ottaa tyttärensä mukaan uimaan samalla, kun me menemme vesijumppaan )tai vesitreenihän sen hieno nimi nykyään onkin..). Tytöt tulivatkin ensimmäisen jumpan jälkeen meidän mukaan jumppaamaan altaaseen ja saivat miespuolisen vetäjämme useasti hymyilemään.  Huomasittehan, että jälleen olin ahkerasti 2.ssa jumpassa peräkkäin :) Eli edelleen olen pysynyt päätöksessäni.

Nyt täytyy lopettaa ja mennä sohvalle hetkeksi seurustelemaan aviopuolison kanssa, (ettei siitä pian tule ex-aviopuoliso) ja sen jälkeen sukellan taas helmilaatikkooni.