Tänään oli käymässä sairaalassa, kun kieleni alle kasvoi jonkin aikaa sitten omituinen patti. Lääkäri sitä ensin yritti puhkoa ja sitten passitti jatko tutkimuksiin. No tänään sitten sinne menin ja sain kuulla että minulla on hyvät tärykalvot ja täydellinen nenä...

Lääkäri päätti poistaa patin minulta heti ja samalla napsasi poikki kireän kieli jänteen... Patin hän lähetti patologille ja parin viikon kuluttua saan kuulla tuomion. Kyllä meinasi taas vähän ällöttää koko toimenpide. Minäkun en oikein rakasta noita sairaaloita muutenkaan. Lääkäri oli sitä mieltä että parempi poistaa se samantien ettei sitten tarvitse enään uudestaan tulla ja jännittää turhaan...

Nyt kieli on sitten noin 5cm paksu... Jäätelöä tässä sulattelen koko ajan suussani :) Kerrankin hyvä syy syödä jäätelöä.

Meillä oli viikonloppuna sellainen sijaisvanhempien leiri, ennen sinne menoa harmittelimme kun lupauduimme menemään, mutta nyt täytyy sanoa että onneksi mentiin! Oli oikein mukavaa ja ihana tavata uusia iloisia ihmisiä.

Kotona en ole muuta tehnyt kun ommellut muutaman vaipan ja odottelen että saan hankittua jostakin sen neppipressin...

Viikonloppuna on pakko leipoa, kun meille on tulossa vieraita ja äidin miehellä on syntymäpäivät jonne on pyydetty voileipäkakkua. Saa nähä tuleeko siitä mitään kun en ole voileipä kakkuja tehnyt aikoihin.

Nyt on mentävä kokeilemaan josko saan pureskeltua jo leipää... Nälkä alkaa kurnia kun jäi aamupalakin syömättä aamulla.