Urgh, hatuttaa ihan vietävästi..

Meillä piti siskon kanssa olla tänä viikonloppuna askartelu viiknloppu tulevia joulumyyjäisiä varten... Noh minä tietenkin sovittin kaikki menoni sen mukaan ja kieltäydyin monista mukavistakin asioista sen takia.

Hänen piti tulla jo eilen hyvissä ajoin, mutta ei tullut. Soitin jossain vaiheessa hänelle ja sain vastauksesksi, että no voi hitsi tapasin muutamia kavereita ja ois niin kiva jäädä juttelemaan... Tuun huomenna jo hyvissä ajoin ennen puolta päivää! Ihan varmasti tulen. Niinpä niin. Kello oli siinä vaiheessa jo niin paljon, että oli ihan turha ajatellakaan tekevänsä enään mitään.

No arvatkaa tuliko hän sitten hyvissä ajoin tänään? Soitin 11.sta maissa (vaikka Kaitsu sanoikin, että tietäähän sen että ei se ole tulossa, kun ei ole mitään ilmoittanutkaan) ja kokeilin kepillä jäätä. Juu olen ihan kohta lähdössä käyn vain kaupasta hakemassa viimeiset tavarat ja sitten olen siellä. Näytin Kaitsulle pitkää kieltä ja sanoin että tuleehan se. Järkkäsin huoneen siihen kuntoon, että sen kun vain pistää hösseliksi kun hän saapuu paikalle viimeisten tavaroiden kanssa. Siinä vaiheessa tuli tekstiviesti, että en pääsekään.............. ARGH ja jos tämä edes olisi eka kerta niin sen sulattaisinkin, mutta ei.

Nyt oli Kaitsun vuoro näyttää kieltä :(

No täytyy käydä itse ostamssa puuttuvat tavarat sillä aikaan kun vien Leeviä tapaamaan vanhempiaan ja sitten aloittaa homma ihan itsekseen. Josko niitä myyjäisiä nyt edes tulee tänäkään vuonna, kun sen varaaminenkin on siskon varassa... Voipi olla että sisko saa lahjaksi kasan käpyjä jouluna :D

Harvoin olen näin kiukkunen siskolleni, koska oikeesti pidän hänestä tosi paljon, mutta tällä hetkellä en halua kuulla hänestä mitään... Ehkä huomenna jo.