On se kumma miten viikonloput menee niin nopeasti. Nyt tuntuu varsnkin siltä, kun on ollut puolikuntoinen. Onneksi töitä on vain yksi päivä ja sitten lähdetään...

Tänään olisi ohjelmaa vaikka muille jakaa. Sieltä minun askartelu huoneesta pitäisi käydä pesemässä ne kaapit. En ymmärrä miten ne voi olla niin saastasen likaiset? Ja aina inhottaa pestä toisten likaamia tavaroita, kun ei tiedä mitä niissä on... Noh halvalla, kun ne sai niin eiköhän se onnistu. Jospa saisin sen tänään siivottua siihen kuntoon, että voisin purkaa kamat täältä sinne. Olisi mukavempi tulla matkalta kotiin, kun on paikat suht kunnossa.

Sitten olisi käytävä meidän äidillä, Kaitsun mammalla, joulumyyjäisissä ja vielä uimassa... Taitaa jäädä aika moni asia tekemättä.

Eilen illalla rupesin sitten valamaan muutamia kynttilöitä. Ideana oli tehdä joulutonttuja mutta huomasin, että minulla ei ollutkaan punaista väriä, joten senkun valoin. Massakin loppui kesken joten sitäkin olisi ostettava lisää. Onko kenelläkään tietoa mistä sitä saisi ostettua edullisemmin kuin sinellistä tai sinooperista? Ärsyttää ostaa noita pieniä paketteja, kyllähän niitä on pakko jossain myydä isompiakin.

293661.jpg

Miten niin kamera muka heilahti...

Nyt on lähdettävä etsimään ämpäriä ja pesuainetta ja käytävä niiden kaappien kimppuun!