No niin,

Pitkästä aikaa ajattelin hieman päivittää blogia, vaikka kuvia on vieläkin liian vähän... Tai en siis ole ottanut koruista kuvia viime aikana, enkä oikein mistään muustakaan :(

Pride vie paljon aikaa ja kotitehtävät vieläkin enemmän. Tuntuu, että joka ilta pähkäilee kysymyksiin vastauksia.

Minulla oli viime viikonlopulla järkyttävän kivulias angiina joka nosti kuumeen melkein 40 asteeseen. meinasi vitsit olla vähissä, kun piti jonotella lääkäriin ja sairaanhoitajalle. Lopulta minut ohjattiinkin lepäämään toimenpide huoneeseen...

Onneksi antibiootit on keksitty ja viikonloppuna minulla ei enään ollut kuumeesta tietoakaan.

Äitini mies täytti vuosia ja olin luvannut tehdä voileipäkakun, kuten kuvasta voi huomata ei voimat kuitenkaan olleet vielä perjantaina parhaat mahdolliset, en millään jaksanut keskittyä kakun koristeluun. Kinkutkin meinaavat tipahtaa... Makuhan se kuitenkin on se pääasia vai mitä?

239708.jpg

Lauantaina ja sunnuntaina olimme Kaitsun kanssa lasinpuhalus kurssilla. Nimi on jokeseenkin harhaan johtava, koska puhallusta oli suhteellisen vähän. Helmiäkin pääsin kokeilemaan, mutta en kamalasti innostunut kun käytössämme oli vain yksi lasimassa ja se oli kuta kuinkin läpinäkyvää. (Odotan innolla, että pääsisin sitä kokeilemaan ihan pöydän ääressä lasipuikoilla.)

Minua hieman kurssissa ärsytti se, että meitä oli liian monta kurssilaista "sulatuspönttöön" nähden. Näin ollen suurin aika kurssista oli vain odottamista ja toisten seuraamista. (Antakaa anteeksi nämä termit koska niistä ei minulla ole todellakaan mitään tietoa...)

Pääasia oli kuitenkin se, että Kaitsu oli innoissaan :) Minullako taka-ajatuksia? No, ei tietenkään, mutta jos armas mieheni haluaa harrastaa lasinpuhallusta ja muuta siihen liittyvää on se minusta ihan ok ja varsinkin, kun hän sanoi rakentavansa lasiuunin :) Saatanpa minäkin sinne silloin tällöin laittaa muutamia lasihelmiä!!!! Valmistuisi vain tuo autotalli pian niin päästään sinne uunia suunnittelemaan.

Tässä muutamia kuvia viikonlopun ajalta:

239712.jpg

Kaitsu puhaltaa palloa, harmi vain, että se halkesi uunissa.

239713.jpg

Kaitsu työn touhussa

239721.jpg

Tässä kurssilla aikaan saaneita esineitä, suurin osa on Kaitsun tekemiä, hänellä homma sujui heti alusta lähtien hyvin.

Kaitsun tekemiä kukkasia, maljakossa joka on tehty kaljapullosta.239723.jpg

Tämäkin maljakko on Kaitsun tekemä. Ainoa ongelma on nyt se, että emme kumpikaan pidä koriste esineistä tällaisessa muodossa, mutta niitä oli hauska tehdä ja eihän sitä muuten millään opikkaan.

239725.jpg

Meillä on tulevana viikonloppuna lasten mörköjen ilta ja Lindan kanssa teimme äsken pienen hämähäkin rekvisiitaksi. tarkoitus olisi tehdä muutama lisää jos vain viikolla ennätän. Kokoa on reilu metri.

239726.jpg

239730.jpg