Aamusella käväisin anopin ja hänen äitinsä kanssa käsityömyyjäisissä tai miksi sitä pitäisi kutsua, kun muutama käsityöläinen myy töitään. Ostin sieltä itselleni töihin ison kupin kahvitauolle :) Voin sanoa vain juovani kupillisen ja sitten palaan heti töihin, kukaan ei kuitenkaan kysy kupin kokoa.

Tänään olen enimmäkseen vain uinut veljen lasteni kanssa ja käynyt antamassa hyviä neuvoja autotallityömaalla... Koruja en ole tehnyt juuri ollenkaan viikonlopun aikana. Kaitsu sai  tehtyä minulle sen kudontakehyksen josta olen haaveillut ja nyt olen sillä kokeillut erilaisia kuvioita. Vielä en ole valmiiksi asti mitään tehnyt, mutta tuntui minusta niin hauskalta puuhalta, että uskon sen kanssa istuvani illan jos toisenkin olkkarin sohvalla.

Tässä kuvakehyksestä:

167765.jpg

Eihän tuo mikään kaunis ole, mutta ajaa asiansa ja oli ilmainen :) Tässä harrastuksessa kun tuppaa kulua rahaa aika lailla... Varoituksena sanon kaikille, että älkää koskaan ajatelko, että tulee halvemmaksi tehdä koru itse, kuin ostaa se kaupasta. Monen sadan euron jälkeen huomaatte olleenne väärässä!

Huomenna taas jumppa ilta joten koruja ei varmaan synny huomennakaan, mutta eiköhän ensi viikolla kuitenkin jotain tule tehtyä!