Nyt sitä ollaan taas kotona :(

303306.jpg

Reissu oli ihana! Oli kerrankin aikaa olla yhdessä ja vain olla ja tehdä mitä huvitti.

Rahaa saatiin shoppaillessa kulutettua ihan liikaa, mutta eihän sitä reissussa rahaa koskaan lasketa vai mitä? Jalat on vieläkin hellänä kaikesta kävelystä. Kauppoja kierrettiin joka päivä noin 8h... On se onni, että Kaitsu ei vihaa kaupoissa pyörimistä.

Minä ostin itselleni vaatteita aika kasan muistaakseni:

3 housut, 6 paitaa, hameen ja kasan alusvaatteita

Kaitsu osti housut ja 4 paitaa... (melkein yhtä paljon kuin minäkin vai mitä?)

Merville tiedoksi, minä en ostanut yhtiäkään kenkiä enkä ensimmäistäkään laukkua!!! 

Joululahjoja ostimme muutaman.

Laukkuja pakatessa kotiinpäin niin oli taas kerran ongelmia saada tavarat mahtumaan mukaan. Ryanair kun on todella tarkka yli menevistä kiloista. Olimme reissussa vain yhdellä matkalaukulla jonka paino sai olla enimmillään 15kg.

Käsimatkatavaroiksi meillä oli pienet reput johon yritimme tavaroita änkeä parhaamme mukaan. Pääsimme kentälle kaikkineen tavaroineen ja olimme jo innoissamme kun laukkumme painoikin vain 15.8kg eikä siitä tarvinnut ylimääräistä maksaa. Olimme punninneet laukun illalla ja sen paino oli tasan 15kg (kala vaaka on muuten näppärä), mutta yllättäen illan aikana laukkuun tuli tavaraa lisättyä.

Noh, jonottaessamme läpivalaisuun meille kaikille muistutettiin että muistattehan, että vain yksi käsimatkatavara koneeseen per henkilö sisältäen naisten käsilaukunkin... No ei auttanut, kuin poistua jonosta ja mennä lähimpään kentän samsonite kauppaan ja ostaa halvin laukku mikä löytyi... 17£. Onneksi olin juuri pelikoneesta voittanut 20£ ja sain hyvin käytettyä kolikotkin pois. Halvemmaksi olisi varmaan tullut maksaa ruumaan menevästä ylityksestä 6£/kg.

Mutta en kyllä voi valittaa ryanairin palvelusta. Koneet olivat ajallaan ja mitään ihmeellistä ei sattunut joten hyvin voin ajatella matkustavani sillä uudestaan. Lentojen hinnat kun olivat niin edulliset, että Tampereelle kannatti ajaa ja vieläkin säästimme yli 100e. Meiltä sinne matkaa tuli 151km.

Nyt on mentävä purkamaan laukkuja ja laitettava pesukone pyörimään jotta huomenna on jotain puhdasta päälle pantavaa.