Nyt on enään reilu viikko siihen kun starttaamme matkamme kohti Puolaa... Tai jos starttaamme. Automme on taas nimittäin rikki! Viime aikoina on alkanut pihallemme ilmaantumaan sellaisia öljyläikkiä aina niihin kohtiin missä auto on seisonut. Kaitsu haisteli öljyä ja tostesi että ei se ainakaan onneksi ole moottoriöljyä... No ei se sitä ollut mutta ilmeisesti se on ohjaustehostajasta tulevaa...

Nyt alkaa minunkin mittani olla aika täynnä tuota autoa ja lähdinkin sitten katsomaan eri vaihtoautomahdollisuuksia. Kriiteerinä olisi mahdollisimman pitkä takuu koska meillä näyttää aina olevan huono tuuri autojen kanssa. Saa nyt nähdä ajelemmeko edelleen tuolla vai vaihdammeko suosiolla pois koko romun. Mutta siis aivan järkyttävän hintasia nuo autot ovat! Siis aivan järkyttävän hintasia, meillä kun on oltava suht iso auto, diesel ja vieläpä sellainen jonka vetokyky on vähintään 1600kg.. Ja jotta autossa olisi takuuta tarkoittaa se hyvinkin uutta autoa. Hinnat ovat ihan kamalia.

No sitten jos et katso auton hintaa vaan tiloja on nekin ihan olemattomia... Takakontit ovat onnettomia jos vertaa meidän nykyiseen takakonttiin hyvä jos sinne saa yksinään rattaat mahtumaan ja meillä kun pitäisi mukana kulkea vielä tuo koirakin :( Todella raivostuttavaa. Joten todennäköisesti ajelemme edelleen  tuolla vanhalla ja toivomme, että se kestää hyvin meidän lomareissumme ja sen jälkeenkin.

Tänään olisi tarkoitus lähteä koe ajamaan yhtä autoa kunhan toi mies töistänsä kotiutuisi. Sitten vielä illalla olisi tarkoitus ajaa Somerolle ja olla siellä yksi yö, purkaa teltat sun muut ja tuoda vaunu kotiin pakattavaksi ja huoltoon. Sunnuntaina on Kaitsu menossa veljeni luo talkoisiin. Heillä alkaa talo jo olla todella hyvällä mallilla! Nyt on jo ihan varmaa, että vietämme ensi joulun heidän kodissaan.