Nyt alkaa jälleen olla aika päivittää blogia. Meillä on ollut aika moinen talvi (aikka keväältähän tuo on tuntunut ilmojen puolesta). Minulla on ollut niitä karmivia sappivaivoja nyt ihan riittämiin ja nyt toivon että pian pääsen siihen leikkaukseen. Leikkaustakin pelkään ihan älyttömästi, siis ihan oikeesti ajatuskin melkein itkettää, mutta kivut on aina niin kovat kohtauksen tullessa, että uskon leikkauksen olevan pienempi paha... (toivossa on hyvä elää)

Mitään isoa en oikein ole saanut aikaiseksi, mutta kaikkea pientä olen sentään saanut näperreltyä. Vaippoja olen taas ommellut ja vähän vaatteitakin Leeville.

Sitten meillä tehtiin tässä vielä vähän remonttia... Laatotettiin eteisenja keittiön lattia. Vaihdettiin olkkariin laminaatti. Maalattiin keittiö ja olkkari. Joten onhan tässä toisaalta ollu touhua. Remontin keskellä asuminenkaan ei ollut kovinkaan mukavaa tuon pikkuapurin kanssa.

Tästä huonosta talvesta johtuen en ole saanut edes pajuja kerättyä. (meillä oli jo pajunkissat näkyvissä tammikuussa) Joten en pääsekään tekemään kukkatukia tänä keväänä. Siemen luetteloita tulee postista siihen tahtiin, että olisi jo kova hinku päästä puutarhaan.

Krookusten lehdet meillä olikin jo pinnalla, mutta nyt ne on taas tuolla lumen alla. Tulppaanitkin ovat nousseet moneen otteeseen joten odotettavissa on että en saa tänä keväänä nauttia kovinkaan kummoisesta kukkaloisteesta :(

Eilen olikin sitten virvonvarvon päivä niin uin kummityttöni sanoi ;) Meillä askarreltiin oksia koko viikonloppu ja eilen sitten lähdettiin virpomaan. Leevikin kävi virpomassa anoppilassa ja Kaitsun mummojen luona. Palkaksi sai ison suklaapupun (joka odottaa, että uskallan syödä sen) pienempiä suklaa pupuja, KOLIKOITA (nämä ovat Leevin lemppareita, vois istua tunti tolkulla tiputtelemassa rahaa possuun) päärynän,omenan ja kaikista parhaimman palkan jonka vaan voi koskaan saada elikkä BANAANIN! Oli poika pollea kun kantoi kuparipannua johon ei banaani kokonaan edes mahtunut.

Kuva on jo niin väsyneestä virpojasta, että huivikaan ei olisi enään saanut olla päässä. Äiti kun meni unohtamaan kameran kotiin.

 

1381940.jpg

Muutamia kakkuja olen leiponut kun on noita juhlia ollut. Leevikin täytti 2 vuotta jo! On se vaan jo niiiiiin iso mies. Hienosti osaa jo itse vastata kun kysyy että kuinkas vanha Leevi on nii saoo kassi ja näyttää kahta sormea :D

Tässä kuva Leevin synttäri kakusta. Linda piirsi traktorin kuvan jnka sitten vain leikkasin marsipaanista. Meillä oli silloin vielä täysi remontti hässäkkä päällä joten en vain jaksanut panostaa kakkuuun enempää :(

Meillä kävi vielä niin, että jouduin lauantai iltana leipomaan äkkiä uuden kakun kun ensimmäinen loppui jo silloin. Meille oli vielä tulossa lauantaina Leevin "kavereita" . Yleensä meillä jää tuota täytekakkua ihan kamalasti kun olemme enemmän tuon suolaisen ystäviä kuin makean. Joten olin ihan ällikällä lyöty...

1382023.jpg

Täytteenä mustikka/mansikkarahkaa. Ja päällinen vaniljavispiä joka jäi liian löysäksi!

 

Tässä vielä muutama kakku jonka tein äidilleni ja jälleen kerran unohtui nuo reunojen siivoukset ennen kuvan ottoa....

1382033.jpg

Tämän kakun saaja toivoi paljon kinkkua ja meetwurstia... Ja edelleen remonttia niin en jaksunu tuon enempää keskittyä koristeluihin.

1382038.jpg

Täytteenä mansikkarahkaa ja vanilja/banaanikreemiä.

Ja lautanen toisiaan siistimättä :D