Minulla on appiukko joka on intohimoinen huutokaupassa kävijä. Mukaan sieltä yleensä tarttuu enemmän romua kuin tarpeellista tavaraa. Nyt kävi kerrankin niin, että minä päätin käydä läpi laatikot jotka hän sanoi vain polttavansa, kun ne enimmäkseen vain sisälsivät roskaa... Mutta katsokaa mitä löysin!!!!!

944915.jpg

Vielä en edes ole tonkinut kaikkia laatikoita ja ainakin yhdessä laatikossa näytti olevan neulekoneen lankoja...

Rakas mieheni sanoi, että noin siinä kuule vielä käy sinullekin, kun hamstraat kaikkea etkä kerkii niistä ikänä mitään tekemään...

944927.jpg

Tässä joitakin kankaita, ihanan pehmeitä ja pörrösiä :) Näistä täytyy tehdä Leeville karhupuku ainakin...

Laatikoista löysin myös ihanan kasan nylon sukkia ja sukkahousuja sellaisia jotka olivat varmastikin 60-70 luvulta vihreitä, keltaisia punaisia reiteen asti pitkiä... Aivan ihania löytöjä. Kankaitakin on ihan kamalasti en ole niitäkään ehtinyt vielä tonkimaan läpi, mutta täytyy sanoa, että 20euron kasaksi todellinen löytö :D Huomenna jatkettava tonkimista.

Sain lopulta metsästä vähän enemmän sieniä ja niitä olen sitten laittanut vähän pakastimeenkin.

945147.jpg

Tässä täytyi heti vähän kokeilla, että miltä ne oikein maistuvat.

Paistettua broilerin rintafilettä, röstiperunoita ja sienimuhennosta. NAM jopa Kaistu söi sitä mielellään ja Leevi ihan hermostui kun muhennos loppui kesken....

945160.jpg

Ja tämä on meidän perheessä niin harvinaista herkkua, että oli pakko ikuistaa kukkaset jotka Kaitsu minulle perjantaina toi.

945176.jpg