Tänään on vihdoinkin Lintsipäivä totesi kummityttöni aamulla :).

Lähdimme porukalla Lintsille, minä, Kaitsu minun veljeni Matias ja hänen lapsensa Linda ja Lari. Lindalla oli mukana naapurin tyttö. Ihmisiä oli liikkeellä aikalailla, kun sääkin oli hyvä. Jonottaa ei kuitenkaan tarvinnut kamalan kauan. Linda meni kaverinsa kanssa kaikkiin laitteisiin mihin ennätti ja pääsivät, toisin kuin Lari. Reppana ei uskaltanut yhteenkään laitteeseen :( No Lari on muutenkin aina ollut paljon arempi, kuin Linda vaikka on viime aikoina kovasti reipastunutkin. Jospa se vielä jonain kesänä keksii, että Lintsillä on hauskaa. Vaikka nytkin oli ihan innoissaan ja halusi aina nähdä siskon junassa ja milloin missäkin.

Kyllä se vaan taas tuli todettua, että Lintsi on ryöstöpaikka lapsiperheille ja muillekkin. Hampurilaisateria maksoi 8.5e!!!!!!!! Järkyttävää! Tänään pääsi 2 yhden hinnalla sinne sea life meri maailmaan. Meitä oli 2 aikuista ja 2 lasta ja liput taisivat olla 22.50e! Eli norm. 45e. Tässä voi vain miettiä kuinka paljon menee rahaa suurperheillä! Lintsillä, kun on sinäänsä hankalaa syödä omia eväitä. Meillä oli sentään mukana trippi mehuja lapsille jotta edes hieman säästyi rahaa!

Lari ja Matias lähtivät kotiin, kun me muut jäätiin vielä kiertelemään laitteita tai oikeastaan tytöt niissä laitteissa enimmäkseen kävi. Minä kävin vain kastumassa hurjakurussa ja vonkaputouksessa. Hurjakurussa Linda kastui niin, että vettä lensi jo suustakin.

Loput rahat joita ei oltu vielä muuhun törsäätty, työnnettiin erilaisiin peleihin. Linda voittikin 20kpl twixejä.

Kotiin tultua mentiin heti uimaan. Aurinko on paistanut ihanan lämpimästi koko päivän, joten oli ihana polskia viileässä vedessä!

Nyt lähden tonkimaan helmilaatikkoa josko keksisi jotain kivaa...

Tässä muutama rannekoru jotka tein eilen:

159541.jpg

Tämän sain aikaiseksi:

160418.jpg