Niin se viikonloppu mennä hurahti...

Mielikin on jo parempi ja siskonkin kanssa taas puheväleissä ;). Eilen en saanut muuta aikaiseksi kuin kamalan kipeän palohaavan peukaloon :(

Rupesin itsekseni värkkäämään noita peikkoukkoja, ja onnistuin jotenkin laittamaan kuumaliimaa sormeeni. No, se ei sinänsä ole uutta, mutta tällä kertaa näin kuinka se vain upposi peukaloon jättäen vain kammottavan reijän jälkeensä. (Revin liiman siitä tietenkin irti..) Vesi lasissa lilluttelin sormea tunnin, mutta kipu oli silti ihan kamala, vaikka haava ei ollut edes iso. Tunsin itseni tosi reippaaksi kun koko illan valitan pientä haavaa sormessa... Yön aikana siihen onneksi ilmaantui vesikello ja kivikova valkoinen rupi, että eiköhän sitä selvitä hegissä tästäkin.

Tänään lähdimme naapuri kylään lastentarvike kirpputorille, huh sitä ihmis määrää!! Ihan kamalasti porukkaa. Rupesi ihan ahdistamaan se ettei voinut yhtään katsoa mitään kun heti joku tuuppasi sinua jostakin. Pöytien luo oli melkein mahdotonta päästä... Päätimme lähteä väljemmille vesille ihan tavalliselle kirppikselle. Sieltä löytyi Leeville hänen rakastamaansa legojunaan veturi ja pari vaunua, meillä on tähän mennessä ollut vain vaunuja :)

Sitten löysin ihanat mustat adidaksen superstar kengät, todella hyväkuntoiset hintaakin vain kymppi, mutta ne oli sellaiset siinä ja siinä jalkaan mahtuvat. Veljen tyttöystävälle ne olivat juuri sopivat joten ne päätyivät hänen kotiinsa.

Kotona sitten lähdin yllätys yllätys sieneen ja sainkin taas puoli ämpärillistä suppiloita pakastimeen. Sitten aloitin peikkojen liukuhihna urakan. Leevi leikki innoissaan autotallissa ja minun askartelu huoneessa. Juoksi kiljuen edes ja takaisin, siellä kun kaikuu niin kivasti...

Tässä muutama kuva veijareista joita sain tänään tehtyä parisen kymmentä

964687.jpg

Eivät oikein erotu taustastaan, mutta on ne aika söpöja vaikka itse sanonkin... Kuva ei anna oikeutta heille :)

964731.jpg

Nyt täytyisi mennä leipomaan, meidät on Leevin kanssa kutsuttu syömään huomenna ja ajattelin viedä mukanani jälkkärin meille aikuisille.