Hermo meinasi mennä äsken. Laitoin jo tekstin 3 kertaa ja aina se katosi jonnekin. Lopulta tekstejä oli 6 blogissani. Rupesin niitä poistamaan ja huomaamatta poistin kaikki! Joten jälleen kerran kirjoitan saman tarinan, joka kerta vain lyhyempänä...

Siellähän se kamera oli missä Katja epäilikin ;) Tässä homaa tuon autotallin haittapuolet. Tavart kun on siellä, niin aina täytyy erikseen lähteä sieltä jotakin hakemaan.

Tänään päivä alkoi huonosti, heräsin kamalaan päänsärkyyn jo yöllä joka ei lähtenyt edes pillerin voimalla pois. Ei auttanut kuin soittaa töihin ja ilmoittaa, että en tule tänään paikalle. Hieman hävetti, koska muutenkaan ei enään töitä ole montaa päivää jäljellä ennen kuin jään kotiin 2.ksi vuodeksi! Jotenkin ihana ajatella, että palaan töihin maaliskuussa 2009! Se kuulostaa jotenkin hirmuisen kaukaiselta vuodelta.

No joka tapauksessa, menin nukkumaan ja otin vahvemman pillerin, herätessäni olin kuin uudesti syntynyt!

Sossusta soitettiin ja sain kuulla ilouutisen. Pääsemme kuin pääsemmekin perjantaina tapaamaan Leeviä! Aivan ihanaa. Tästä innostuneena rupesin heti kasaamaan hänen pinnasänkyään.

381664.jpg

Rattaatkin vain odottavat kyytiläistä

381770.jpg

Tässä muutama kuva tekemistäni koruista, osan olen kerinnyt jo antaa lahjaksi joten kuvia ei ole montaa.

381774.jpg

Tässä tämänhetkinen lempikoruni. Se on vain todella pitkä helminauha, mutta se on vain niin minun näköinen, helmet ovat päällystettyä lasia kokoa 12mm. Väri on minusta aivan ihana.

381777.jpg

381780.jpg

Tässä muutama sormus

381787.jpg

381789.jpg

Tässä näkee hyvin kuinka hopea on toisessa korussa tummunut.

381877.jpg

Tässä on kuva minun kiillotusrummustani.

Nyt on lähdettävä leipomaan töihin lahjus piirakkaa, kun olen jäämässä pois.