Ollaan viettämässä viikonloppua Somerolla vaunuillen. On niin mukavaa välillä päästä pois kotoa, johonkin missä ei koko ajan tarvitse olla tekemässä jotakin.

Eilen ennen tänne tuloa, kävimme Leevin ja äitini kanssa shoppailemassa. Tai no me ei kyllä tällä kertaa osteltu, mummi vain. Lähinnä olimme kuskina kun mummi arkailee ajoa muualla kuin pikkuteillä :) No kävimme sitten syömässä ABC- asemalla ja pois lähtiessä taiteilin Leevin ja tarjottimen kanssa ja unohdin sitten laukkuni sinne tuolin selkänojaan roikkumaan. Huomasin asian vasta kun olimme seuraavassa kaupassa :(

No ei auttanut muu kuin ajaa kauheella vauhdilla takasin ja toivoa, etä laukun olisi ottanut talteen tarjoilija eikä pitkäkyntinen asiakas. Sydän pamppailen menin sisään ja näin laukun edelleen roikkuvan samassa paikassa :D Onneksi. Olipahan kerrankin hyvää tuuria...

Täällä vaunulla emme ole tehneet juuri mitään, aamuäivällä lähdettiin kävelemään sellaista ulkoilu reittiä määränpäänä laavu joka on noin 3km päässä täältä. Matkalla keräsin sitten suppilovahveroita, Kaitsua meinasi jo ihan hermostuttaa kun koko ajan lähdin pois polulta. Sieniä en kyllä löytäny kuin noin pari litraa ja nekin annoin vastaan tuleville sienestäjille kotimatkalla.

Laavulla Leevin nukkuessa päiväuniaan grillasimme pitkästä aikaan makkarat. Ne olivat varmastikin tämän kesän viimeiset. Muuten olemme vain olleet ulkona ja touhunneet yhdessä. Enimmäkseen leikkineet hiekkaleluilla ja lukeneet noin 139 tuhatta kertaa hyvää yötä nalle kirjaa joka on Leevin lemppari :)

Nyt on aika sanoa Leevillekin hyvää yötä ja laittaa hänet nukkumaan. oikein mukavaa viikonloppua kaikille.