No niin nyt on todella jännittävä arvonta suoritettu ;)

Arpaonni suosi Sannuskia joten jos laitat minulle yhteystietosi niin päästään sopimaan jatkosta! Minun sähköpostini on miroin at hotmail.com. Olemme lähdössä tässä matkalle Madeiralle 7.1 joten jos ehdit ottaa yhteyttä ennen sitä niin postitan hatun sinulle jo tällä viikolla muuten menee vasta kuun loppu puolelle.

Tosiaan maanantaina lähdemme vihdoin lomalle kaksi viikkoa Madeiralla olisi tarkoitus viettää. Lämmintä siellä ei ole varmastikaan, mutta on vain niin ihanaa päästä pois kotoa! Ensimmäisellä viikolla mukana on väkeä jos ketä... Kummityttöni, isäni, hänen naisystävänsä, hänen tyttärensä, anoppi, apiukko, kaitsun veli tyttöystävänsä kanssa ja tietysti me kolme. Toiselle viikolle jäämme vain me kolme. Vähän tässä jännitetään kuinka tuo lentomatka Leevin kanssa menee, poika kun ei ole sitä sorttia joka kauaa viihtyisi sylissä! Siksi matkakohde olikin tuo Madeira vaikka haaveilimme kaukomatkasta aluksi. 13h lentomatka melkein 2 vuotiaan pojan kanssa ei houkuttele... Jospa se menisi kuitenkin ihan hyvin.

Vuosi sitten vaihtui viime yönä. Me vietimme "peli iltaa" meillä veljeni perheen kanssa. Me kun KAitsun kanssa haksahdimme ostamaan tuon nintendo wiin. On se oikeesti aika hauska laite :) Kummityttökin nyrkkeili eilen illalla sillä niin paljon, että käsi oli tänään ihan kipeä. Minä olen pelannut super mariota ja fiilistellyt kun jopa osa kentistä on samat kuin siinä ihan alkuperäisessä :D

Muuten on nämä välipäivät menneet ööhh tekemättä juuri mitään. Kävin alennusmyynneissä sentään mutta muuten ollaan vaan leikitty ja kateltu leffoja.