Ja nyt toimivat yhteydet vihdoinkin! Ainakin toistaiseksi...

Kulunut viikko on ollut hyvin hiljaista helmeily puolella, on ollut niin paljon muuta tekemistä. Joitakin koruja olen sentään saanut tehtyä. Laitan kuvat tänne piakkoin.

Meillä kävi tässä perjantaina vähän hassusti. Putsasin allasta perjantaina, kun aurinko lämmitti niin ihanasti. Tämän jälkeen laitoin puutarhaletkulla uutta vettä altaaseen tilalle ja menin kummityttöni kanssa uimaan. Vesi tulee niin pienellä paineella, että vettä joutuu valuttamaan hyvin kauan.

Aamulla herään vessaan ja rupean pesemään käsiäni kun huomaan, että vettä ei tule hanasta juuri ollenkaan!!!!!!!!!! Muistan heti puutarhaletkun, jonka kummityttöni sanoi menevänsä sammuttamaan ja minä en tyhmä sitä sen enempää tarkistanut!

Kaitsu huutaa sängystä minulle:  kaivo on tyhjä joten, sinun on turha yrittää pestä käsiä, minä kävin sammuttamassa hanan 5.ltä aamulla...

Voi pe***le! No nyt tiedän millaista on, kun kaivosta vesi loppuu.... Onneksi meillä tontin toisessa päässä on toinen kaivo ja pihasauna jossa voi sentään peseytyä. Mikä on kohtalon ivaa on se, että koiramme joka ei ole pissannut lattialle moneen vuoteen on tietenkin juuri tänä yönä mennyt kusasemaan kodinhoitohuoneen lattialle!!!!!!!!! Ja juuri silloin, kun vettä ei tule hanasta. Itku meinaaa päästä, mutta en voi kuin syyttää itseäni joten pidättelen.

Noh nyt vettä on jo kaivossa niin paljon, että voi huoletta käsiä pestä ja kahvia keittää. Vielä en uskalla suihkussa käydä enkä pestä pyykkiä, mutta eiköhän tässä jo alkuviikosta vesi ole jo niin korkealla, että elämä normalisoituu.

Sain eilen vihdoin säilöttyä kurkut ja siivottua keittiön kaikista irrallisista helmistä,pihdeistä ja kirjoista. Nyt keittiö taas näyttää ihan keittiöltä!

Tässä nyt muutama kuva:

173877.jpg

Tässä jälleen yksi helmitilaus...

173880.jpg

173881.jpg

173884.jpg

Ystäväni pyysi minun tekemään hänen pikkusiskolleen syntymäpäivälahjaksi jonkin vaaleanpunaisen käsikorun. Tämä on ollut kaikista koruistani se joka on tuonut eniten pään vaivaa. Johtuu varmaankin siitä, kun en itse pidä kyseisestä väristä.

173890.jpg

Tässä muutama sormus, kuvista tuli jälleen kerran aivan kamalia.