Kyllä aina välillä tuntuu, että mikään ei onnistu tai, että kaikki menee pieleen. Meillä on nyt menossa juuri sellainen vaihe :(

Käytiin tietenkin kaikki se inhottava vatsatauti läpi. Kaitsulla kun vielä alkoi maanantaina koulu viikko niin sunnuntai-maanantai yönä alkoi oksentaminen.. Sitkeenä miehenä se kuitenkin raahasi itsensä sinne koulun penkille, koska muuten olisi koko koulu jäänyt käymättä. No selvisi siitä kunnialla mutta väsyneenä.

No, se meidän rakas auto... siihen on nyt mennyt 2000e rahaa ja edelleenkään se ei lähde käyntiin :( Kukaan ei osaa varmaksi sanoa että mikä sitä vaivaa. seuraavaksi epäilivät että koko polttoaine linja/jörjestelmä pitäisi vaihtaa tankkeineen päivineen kustannus arvio pelkkistä osista 3000e. Huoh.

Vakuutusyhtiöltä tarkastin saanko auton heidän kauttaan korjauksen ajaksi selvisi, että se on vahingossa heillä jäänyt lisäämättä meidän vakuutuksiin. Kun olen erikseen heiltä laajinta vakuutusta pyytänyt. Meillä on jos minkä näköistä vakuutusta autossa mutta ei juuri sitä keskeytys turvaa. No ei tietenkään ollut.

Nyt sitten ollaan koko ajan ilman autoa. No eihän se mitään haittaisi jos ei asuisi täällä missä me asutaan. Me kun todella asutaan keskellä metsää. Kaitsu sai onneksi lainattua isänsä pakettia autoa, että pääsi kouluun. Meillä on sitten kaikki menot peruuntunut. Ensi viikolla on taas Leevin lääkäri käyntejä helsingissä ja muita menoja joihin on pakko vain koittaa jotenkin saada lainattua auto. Jos ei muualta niin vuokraamosta.

Korjaamolla sanoivat, että eivät ehdi edes katsomaan meidän autoa ennen ensi viikon perjantaita :( No onneksi ollaan lähdössä silloin sinne Saksaan viikoksi joten voi toivoa että sen viikon aikana saisivat edes tolkkua siitä mikä sitä autoa riivaa. Vähän tuo matkan ajankohta harmittaa, kun nyt ei todellakaan olisi enään rahaa mennä mihinkään, mutta ei sitä raaski hukkaan heittää hotellista maksettuja rahojaankaan. Lentoliput nyt ei maksanut juuri mitään joten ne ei haittais vaikka jäisikin käyttämättä. Ja toisaalta on se vaan ihanaa päästä pois täältä kaikkien ongelmien keskeltä. Täytyy sitten kotiin tultua alkaa miettimään mistä sitä rahaa kaivaa siihen autoremppaan... Nyt kun todellakin on jokainen tili tyhjennetty. Sinne meni meidän matkasäästötkin. Meillä kun koko ajan säästetään edes vähän lomaa varten. Nyt taitaa käydä niin, että emme talvella sitten mihinkään pitkälle lähdekkään.

Mutta kaikesta näistä ärsyttävistä jutuista huolimatta ollaan me kaikki oikein hyvin voivia ja sen takia elämä on ihanaa :) Ensimmäiset krookuksetkin kukkii kukkapenkissä joten eiköhän se kesäkin sieltä ole jo tulossa.

Oikein ihanaa kevään odotusta teille kaikille :D