Tässä sitä on nyt koko päivä odoteltu antennin asentajaa jonka pitäisi tulla tämän päivän aikana paikalle.

Eilen kävimme sitten koko perhe liikkarissa (no okei Rontti ja kalat jäivät kotiin). Leevi oli ihan täpinöissään kaikesta mitä siellä oli. Siellä oli temppurata päivä, ja mennä sai ihan vapaasti. Leevi kiipeili heti ensimmäisenä liukumäki penkkejä väärään suuntaan, mutta pääasiahan oli se liikkuminen. Piirissä istuminen nyt ei ollut oikein se mitä herra olisi halunnut tehdä ja ohjaajakin kävi jossain vaiheessa sanomassa, että se on se mitä he odottavat ryhmäläisiltä valmiutena :) Minä ihan pokkana vain nyökäytin päätäni ja esitin tyhmää... Hän varmaankin vihjasi, että emme kenties ole vielä sopivassa iässä liikkariin, mutta jos ilmoittautumisessa lukee 1-3 vuotiaille niin mielestäni sovimme haarukkaan hyvin.

 Ja toiseksi on poika kuitenkin niin liikkuvainen, että sen puolesta ei pitäisi olla mitään sanottavaa. Yksi kriteereistä oli myös kävely taito, mieluiten juoksu taito ja tämän me täytämme ihan varmasti. Ja itsekin olen samaisen liikkari kurssin käynyt kuin hekin ja tiedän, että tarkoituksena ei ole istuttaa lapsia vaan liikuttaa heitä. Jossain vaiheessa kerroin itsekin olevani koulutettu ohjaaja jonka jälkeen en enään kuullut kommenteja. He jopa tulivat sanomaan, että heiltä puuttuu ohjaajia...

Tunti meni kuitenkin oikein hyvin meidän mielestä ja Leevillä oli hauskaa. Ja kyllä uskon, että ohjaajatkin sen huomasivat. Ryhmässä ei vain näyttänyt olevan kovinkaan montaa 1 vuotiasta tällä hetkellä. Ja se sanottakoon, että ohjaajat olivat oikeasti tosdella mukavia tarkoitukseni ei ollut heitä millään tavalla arvostella.

Liikkarin jälkeen kävimme kaupassa, koska tarkoitukseni oli leipoa tänään Leevin nukkuessa. Ostin taloussuklaata koska tarkoitukseni oli kokeilla punajuuripiirakkaa, mutta kuinkas kävikään? Meiltä ei sitten löytynytkään kananmunia joten en saanut leivottua mitään :( En viitsinyt Leeviä herättää vain sen takia että pääsen kauppaan.

Ja nyt en tiedä voinko lähteä, kun odottelen sitä asentajaa :( Odotellessa olen napsinut sitä suklaata, joten sitäkin on ostettava lisää... Hetken vielä odottelen ja sitten kyllä menen, leipomisesta tulee mitä tulee kun pikkumies on auttamassa...