Tänään siis täytän 28v... Hassua muistan kuinka sitä piti siskoa niiiin vanhana, kun hän oli saman ikäinen tai jopa nuorempi.

Tänään sain Kaitsulta lahjaksi sellaisen sahauspöydän hopearenkaille. Oli tehnyt sen minulle itse :) Lisäksi sain Remeksen 6/12 kirjan ja Stenvallin palapelin. Koiraa ei tullut :( Jospa saisin sen sitten joululahjaksi.... Tai mitäs jos ostan sen kaitsulle joululahjaksi.

Ai niin meinasin unohtaa, sainhan vielä sellaisen irvokkaan karvasäärisen poikakalenterin. Täytyyhän kuulemman kaikkien omien verstaiden seinällä sellainen roikkua.

Kohta olisi lähdettävä kampaajalle. vieläkään en tiedä mitä haluan tehtävän. Kampaajani Anne on aina yhtä mielissään, kun kuulee vastauksen kysymykseensä : Mitäs tällä kertaa?  noh, en mä tiedä jotain kivaa...

Arvatkaa onko laukku jo pakattu illan lähtöä varten? No ei. Arvaa onko laukku edes etsitty? No EI... Vielä täytyis vähän siivota ja lahjoa appi-ukko hakemaan minulle 50kg parafiinia ja steariinia... Onneksi lento lähtee vasta yöllä!

Palailen asiaan kun tulemme kotiin lauantaina. Oikein hauskaa Lucian päivää ja Mervin syntymmäpäivää...