Nyt on joulu kutakuinkin vietetty. Oli jälleen mukava kokoontua yhteen melkein koko perheen voimin. Meitä oli pöytien ääressä 17 syömässä. Silti ruokaa jäi yli niin paljon, että sitä riittää varmasti juhannukseen asti.

Joulupukkikin kävi ja ihanasti jaksoi kuunnella lasten turinoita ja lauluja. Kärsivällisesti hän vastasi 8vuotiaan kummitytön epäluuloisiin kysymyksiin ja lopulta hän laulaa lurautti itsekkin yhden laulun :) Lahjoja lapset saivat taas niin paljon, että hirvitti, mutta pääasi oli se, että kaikilla oli mukavaa.

Itse sain paljon lahjoja, helmeilyyn liittyviä lahjoja oli 2 sain sellaisen pienen kaasupolttimen ja keittiön vaaka (mitenhän tuokin sana taipuu?) Nyt saan sitten punnittua ketjut.

Muita lahjoja sain paljonkin. Kaitsu sai joululahjaksi minulta Tukholman risteilyn ja eilen, kun he tulivat kummitytön kanssa saunasta miettivät he voisiko liput muuttaa niin, että kummityttökin pääsee mukaan... Noh, eihän me kyllä olla mitään juhlijoita joten samakai se on. Nyt hän jännittää tuolla mitä joulupukki vastaa sähköpostiin...

Meillä odotetaan innolla vuoden vaihtumista. Meillä on meneillään lapsen sijoitusneuvottelut ja asian pitäisi vuoden alussa hieman selvitä. Vielä emme uskalla edes mitään toivoa vaan MALTTAEN odottelemme mitä tuleman pitää.. 

Nyt on lähdettävä pelamaan kummitytön kanssa monopolia, kun eilen tuli luvattua.