Johan oli markkinat taas... Vettä satoi välillä oikein kunnolla ja oli oikein kosteeta ja kylmää :( Ihmisiä todella huonosti liikkeellä ja kiinnostusa mihinkään ei näyttänyt olevan. No minun tavoitteeni oli myydä 5 hattua ja sen juuri saavutinkin, onneksi :)

1979889.jpg

Nyt voin sitten ommella ja myydä ystävilleni niitä heidän kyselemiään hattuja.. Josta tuli mieleeni, että apua Inkku en vieläkään ole muistanut teidän hattuja!! (pistän sen markkinoiden ja vilustumisen piikkiin)

Eilen sitten ilmeisesti kylmetin itseni, koska viime yö oli tuskainen. Korvat on kipeet ja nenä tukossa. Aamulla luulin jonkun lyövän minua halolla takaraivoon, kun laitoin kenkiä jalkaan. No täytyy seurailla josko tämä menisi ohi.

Minusta tuli kaheksannen kerran täti viime viikolla. Siskoni sai pienen tyttövauvan. On kuuleman pieni ja suloinen vielä ei olla päästy käymään katsomassa nyyttiä. Nyt täytyy siis ommella nuo harsot jotka odottavat tuolla pussissa valmiiksi jotta pieni saa vaippoja.

Totahan minun oli käytävä kaupassa heti jotain ostamassakin ja mukaan tarttui ihania hepeneitä. Tytölle on niiiiiiiiin paljon kaikkea ihanaa ja söpöä mitä pojille ei koskaan löydy.

Serkun synttäritkin jäi väliin tässä sairastellessa. En vain millään jaksanu lähteä puolikuntoisena ravintolaan istumaan. Toivottavasti juhlat onnistuivat hyvin vaivaa niiden juhlien eteen oli nähty paljon ja olisin halunnut nähdä mitä siellä oli.

Tässä muutamia hattuja joita sain tehtyä markkinoille.

1979898.jpg

1979903.jpg

1979915.jpg

1979929.jpg

Nyt menen makaamaan sohvalle ja en tee tänä iltana enään yhtään mitään!