Mikähän kirous mun pääll eon langennut? Tänään lähdin kamalalla kiireellä ajamaan jumboon, jotta saisin sitä hemskutin condenced milkiä..

No me asumme sellaisen suht huonokuntoisen hiekkatien päässä ja siksi en ihmetellyt kolinaa jonka kuulin ajaessani. Asfalttitielle päästyäni, hiljensin jo radiota, kun auto vipotti joka suuntaan ja mielestäni sisäänkin kuului jotain omituista ääntä. Ajoin tien sivuun ja hyppäsin ulos autosta. Kuskin puoleinen rengas oli ihan lytyssä, ja tulikuuma. Samalla näin veljen tyttöystävän ajavan autolla ohitseni ja soitin hänet apuun. Tien penkkoja puiva traktori hätyytteli minua mutta leikin tyhmää... (no ei siinä oikeasti kamalasti tarvinnut leikkiä)

No onneksi Veljen tyttöystävän vanhemmat asuvat ihan siinä vieressä mihin auton pysäytin ja lähdin hitaasti ajamaan sinne. Heillä, kun on kompura jolla saisin laitettua ilmaa renkaaseen. No siellä sitten kaksi "tyhmää" naista pyöri erillaisten koneiden ympärillä (hänen isänsä on rappaaja urakoitsija) ja mietti mikä niistä voisi olla oikea vempain.

Lopulta rupesin kaivamaan takakonttia ja etsimään vararengasta. Rengas löytyi muttei rengasrautaa... No Riitta löysi nopeasti meille rengasraudan ja hallitunkin, ja erinäisten kiroilujen jälkeen saimme renkaan irti. Pölykapselin irroittaminen oli vaikeinta. Ja enköhän jo kerran pamauttanut pölykapselin apikalleen niin, etten päässyt venttiiliin käsiksi...

No siinä samalla, kun vaihdamme rengasta on Leevi jo löytänyt trukin jonka kyytiin on kiivennyt ja hihkuu siellä innoissan. Kerran hän jo karkasi naapurin pihaan leluja katsomaan ja sai meidät jo sydänkohtauksen partaalle. Talo kun on ison tien vieressä ja pelästyimme, että hän oli mennyt sinne.

Kun rengas on vaihdettu ei auttanut muu kuin lähteä lähimmälle huoltoasemalle lisäämään ilmaa. Sekin meinasi olla hankalaa, koska ilma vain suhisi venttiilin ohi... Toivottavasti vika on pistoolissa eikä venttiileissä. Nyt on varmaankin ostettava 2 uutta rengasta :( Ihan kun ei olisi muuta mihin sitä rahaa laittaisi.

Matka jatkuu kohti jumboa. Vilkuilen kelloa ja huomaan, että minulla on kiire. Antennin asentajan piti  olla meillä yhdeltä joten en voinut, kuin juosta stockalle hakemaan maitoa ja juosta takaisin autoon. Kaasu pohjaan ja kotia ottamaan antennin asentajaa vastaan. Kello on nyt 14.39 ja asentajaa ei näy vieläkään :( Mitä tästä opimme, älä välitä vaikka olisit itse myöhässä, kaikki muut ovat myöskin myöhässä...

Noh, tänään olisi tarkoitus leipoa Katjan ohjeella herkullista Banoffee piirakkaa :) Toivottavasti en onnistu sitäkin kämmäämään jollakin tavalla...