Viikonloppua vietettiin Somerolla vaunuillen. Kyllä se nyt on vaan jo myönnettävä, että kyllä se syksy on jo täällä. Lauantaina, leikkipuistossa ollessa tuli jo ihan kylmä, vaikka kaikki olimmekin asianmukaisesti pukeutuneet. Tuuli niin kiprakasti, että tuntui ettei mitkään vaatteet olisi olleet riittäviä.

Oli kuitenkin mukavaa taas pitkästä aikaan käydä vaunulla, siellä kun ei travitse tehdä mitään jos ei halua :) Käveltiin metsässä ja poimittiin vähän puolukoita, leikittiin leikkipuistossa ja muutenkin vain nautittiin yhteisestä ajasta. Kaitsun serkun perhe pistäytyi lastensa kanssa siellä ja täytyy sanoa, että kyllä 5 pientä lasta ahtaassa vaunussa voisi olla liikaa. Kaitsu sanoi vain, että meillä on liian pieni vaunu...

Kotona odottikin iso istutus urakka. Istutettiin kaitsun kanssa noin 250 tulppaania ja sata krookusta. Täytyy vain toivoa, että ne sieltä sitten joskus nousevat kukkimaan.

Narsisseja haluaisin tuolle toiselle puolelle käytävää, mutta saattaa olla parempi odottaa ensi syksyä. Käytävä kun on aika pitkä joten siihenkin olisi istuttettava satoja sipuleita. Tänä syksynä olisi vielä istutettava Leeville oma puu, kummankohan laittaisi, vaahteran vai tammen?

Käsityöt on kyllä todellakin jäänyt taka alalle, täytyy ryhdistäytyä. Tuo piha vaan tuppaa viemään sen "ylimääräisen" ajan. Kranssi olisi saatava ainakin aikaiseksi tuohon oveen, kun syksykin on jo täällä.

Sain sen tehtyä, kävyt ei vain meinaa pysyä kiinni...

890009.jpg

Sit kun saisin sen viellä laitettua oveenkin...

Tänään Leevi nukkuikin yli kahden tunnin päiväunet ja sain jotain jopa aikaiseksi :) Siivosin pois kaikki lelut jotka olivat vallanneet suurimman osan talosta, siivosin keittiön ja sain jopa ommeltua, kauppakassin kahvipusseista. Jälki ei ollut paras mahdollinen, mutta hyvin tuo tuntuu toimivan. Kassi on todellakin täyttä kierrätystavaraa.. No pussit tietenkin, kahva on vanhasta hajalla olevasta pyöräilykypärästä ja ompelulangat appiukon huutokauppalaatikosta kaivettua.

 

Kävin pankissa hakemassa pankkikorttini joka oli vihdoin saapunut sinne ja samalla avasin Leevillekin tilin.

 

890772.jpg