Asentaja ei sitten koskaan tullut :( Joten vartuin häntä ihan turhaan... Oli kuuleman hukannut meidän osoitteen ja puhelin numeron...

No käytiin Leevin kanssa kaupassa hakemassa niitä munia ja lisää suklaata!

Yritin leipoa, mutta kyllä pieni mies koetteli mun hermoja, kaatoi jauhopurkin lattialle kun alustin taikinaa. Repi roskia roskiksesta pitkin lattioita, kiipesi pöydälle tökkimään pullia, huusi ja mekasti. Tästä leivonta sessiosta oli kyllä nautinto kaukana!

Sain leivottua pullia ja sitä punajuurikakkua, sen kuorrute on vielä vaiheessa joten laittelen kuvaa ja reseptiä myöhemmin.

Näihin pulliin tein vaniljakastikkeesta täytteen. Olivat kyllä herkullisia.

913599.jpg

En vaan tajua miten saan aina otettua sellaisia kuvia, että kaikki tekeleet ovat enemmänkin etovan näköisiä.... Kuvasta näkee, että hermot olivat jo hieman tiukilla, kun en jaksanut olla kovinkaan tarkka voitelun kanssa. (minäkö selittelisin)

913613.jpg

Tässä on sitten toscapullia en edes muista milloin olisin leiponut niitä viimeeksi.

Lisäksi leivoin korvapuusteja ja voisilmä pullia, mutta en niistä nyt ottanut kuvia.

Tein litran taikinan, ja kaikkea muuta höseltäessäni poikaa jahdatessani ym. Kohosi taikina yli astian, pitkin pöytää ja valui kaappien ovia pitkin lattialle :(

Nyt on mentävä tekemään kuorrutusta sille punajuurikakulle, ja toivoa, että se edes onnistuisi ilman mitään ihmeellisiä kommervenkkejä.

Ukolle jo vihjasin, että haluan syntymäpäivälahjaksi kiertoilmauunin... Se nopeuttaisi leipomistakin huomattavasti.

913877.jpg

Tästä täytyy kyllä sanoa, että ei ollut ollenkaan minun makuuni :( Ihan harmittaa sen suklaan puolesta... Tästä kakusta ei tule meidän perheen bravuuria... Melkein yhtä kamalaa kuin rahkapullat... Oikeesti kakussa ei ollut hyvää muu kuin päällinen. Tässä sen juuri näkee, että makuja on niin monenlaisia :) Ihan varmasti tämäkin kakku on monen mieleen, valitettavasti ei vain minun.