No niin se loma vain taas meni. Reissu oli oikein onnistunut ja mitään suurempia juttuja ei sattunut. Miehet sairastivat muutaman päivän kuumetaudin ja  Viimeisenä iltana ukkosmyrsky löi asuntovaunumme markiisin pois paikoiltaan ja kolhi samalla asuntovaunua hieman ja katkaisi markiiin jalan.. Nyt yritän etsiä josko siihen saisi ostettua varaosia.

Minulla on valokuvat tietenkin toisella koneella joten en pääse niitä kovinkaa montaa tähän laittamaan. Muutaman kuvan vesipedostamme laitan tähän.

1792412.jpg

 

Rannalla olimme suurimman osan ajasta, yritimme aina valita leirintäalueen niin, että ranta oli lähellä. Leevi sanoo edelleen heti herättyään, että uikkarit päälle ja rannallleee. Haikaran pesiä on näkevinään täälläkin jokaisen sähkötolpan päällä :)

Kotona oli liljani vihdoin alkaneet kukkimaan ja täytyy sanoa, että on ne vaan niin ihania. Rikkaruohot on vallannut kaikki kasvimaat ja kukkapenkit, mutta täytyy iskeä niiden kimppuun vähän paremmalla ajalla.

1801381.jpg

1801396.jpg

Linnut olivat syöneet melkein kaikki viinimarjat ja anoppi mansikat. Vähän vadelmia ehdimme sentään vielä keräämään.

Tomaatit rehottivat, mutta raakoja olivat vielä suurimmat osat raakileista.

1801413.jpg

Chilinikin on kovin huonokasvuinen tänä vuonna, mutta ovat ne olleet kyllä huonolla hoidollakin ja ilmakin on ollut surkea muutamia päiviä lukuunottamatta. Ja totta kai ne ilmat olivat hyvät silloin kun me ei oltu maisemissa.

1801436.jpg

Koruja en saanut kyllä tehtyä kuin yhden hopeisen Oili rannekorun ja kerrankin olen tehnyt sen ihan vain itselleni.