Meillä ei edelleenkään sitten näy telkkari. No siihen alkaa jo tottua ja itse asiassa ei sitä kerkii muutenkaan kovin paljon katsoa. Kaitsua harmittaa, kun ei näe pakoa mutta lupasin kertoa mitä siinä tapahtuu vaikka useammankin jakson edestä :) Ei kuuleman tarvinnut. Tänään Kaitsu olikin soitellut antennin asentajille ja kysellyt milloin joku ehtisi tänne tulla niin hiljaista on! Vaikka kuinka moni oli ilmoittanut että ei edes lupaa tulla ollenkaan ja toiset oli sanoneet että no ehkä tässä syyskuussa saattais keretä. Ainakin löytyi yksi ammattikunta joka on digiajasta kostuneet!!! Yksi asentaja oli luvannut tulla lääkäri käyntinsä jälkeen ensi tiistaina ja tuovansa vielä lisä putkia mukana jos vaikka meillä se ei riitä, millainenkohan masto tähän oikein tarvitaan?

Eilen käytiin Leevin ja yhden kaverin ja hänen tyttönsä kanssa uimassa. Leevi oli taas innoissaan, mutta oli jo sitä mieltä että tää laste allas on kyllä nyt nähty et joko olis aika siirtyä isoon altaaseen? Sai koko ajan olla vahtimassa ettei lähde kapuamaan rappusia alas altaalle. Kerran Leevi jo taapersi mennä suihkuun ja itse menin perässä, kuulin vain kuinka naiset sanoivat suihkussa, että tällänenkö sieltä itsekseen pesulle laitetaan :D Johan sitä jo tossa iässä täytyy pesuhommat hoitua itekseen, vai mitä?

Tänään olisi taas meidän koko porukan uima reissu ja mun vesijumppa, saa nähä tuleeko anoppikin taas matkaan...

Ilmoitin, meidät Leevin kanssa perhe liikkariin, siellä käydään sitten kerran viikossa jos se nyt vaikuttaa sellaiselta järkevältä jutulta. Olisin halunnut muskariin, mutta en löytänyt mistään läheltä ryhmää.

Tänään käytiin Heinon tukussa Leevin kanssa ja sieltä mentiin järvenpäähän cittariin, kun huomasin vaippojen olevan loppu. Niitä ei olla ostettu kuukausiin, ja en edes ajatellut että niitä ei olisi. Olisi pitänyt vain alunperin opetella niiden kestojen ompelu... No jos vielä joskus meille vaippa ikäinen tulee niin sitten lupaan opetella senkin homman. Se mitä en ymmrrä on, että kuinka tällä nyky tekniikalla ei olla vielä osattu valmistaa maatuvia vaippoja? Se on minusta ihan käsittämätöntä.

Nyt anoppi tulikin tänne, ja yllättäen ihan omatoimisesti ovesta ovikelloa soittamatta... Täytyneen siis lopetella ja mennä häntä viihdyttämään...