Niin siinä nyt kävi, että kakku taisi langettaa päälleni jonkin kirouksen.. Vaikka toisaalta johan tämä huono onni oli päälläni jo entuudestaan! Eilen tosiaan meni aika myöhään leipoessa ja siivoillessa ja epähuomiossani jätin yhden hellan "nupeista" paikoilleen... Meidän hellassa kun ei ole tuota lapsilukkoa vaan irrotamme nupit aina käytön jälkeen.

Aamulla heräsimme Leevin kanssa ja minun mennessä vessaan katsoin keittiötä ja ihmettelin miksi kahvinkeitin on hellan päällä. Päätin poistaa sen vessasta tultuani. Leevi hääräsi jotain ja yht äkkiä kuulin äänen joka muistuttaa uunin lämpeämisen ääntä. Tehän tiedätte sen naksahduksen kun asetettu lämpötila on saavutettu... No any way juoksin keittiöön ja tajuan äänen kuuluvan levystä jonka päällä keitin on. Tässä siis tulos.

 

.915006.jpg

915012.jpg

Arvaa oliko käryä  ilmassa? No ei auttanut itku markkinoilla, vaan nopeasti hellaa putsaamaan... Meillä oli kiire Jumboon tapaamaan serkkuani joten avasin vain kaikki ovet ja ikkunat jotka ilman avainta aukesivat ja rupesin keräämään kamppeita kasaan. Samalla puhelin soi, äitini soitti ja pyyteli kylään, huomaan akun olevan lopussa ja laitan puhelimen lataamaan samalla kun puhun, kerään tavaroita ja huiskin käryä pihalle. Käännyn ja kuulen kilahduksen! Olen tiputtanut tiskipöydältä kasan iittalan kartiolaseja ja tietenkin jokainen hajoaa... Nyt alan samalla imuroimaan ja puhun puhelimessa, lähinnä pidän puhelinta korvalla ja olen kuuntelevinani. Poika räplää jotain, lopetan puhelun ja päätän  viedä pojan autoon istuimeen siksi aikaa kun saan itselleni kengät jalkaan. Samalla unohda hänen kenkänsä kotiin.

Kamalalla kiireellä jumboon jossa serkkuni piti olla, mutta häneltä olikin tullut viesti että hän on myöhässä :) Turhaa siis hoppuilin.

Nyt palasimme kotiin ja minun on kai aika aloittaa keittiön raivaaminen... On ihan sen näköinen kuin hurrikaani olisi pyörähtänyt siellä.